Voorstellingen


Alle onvoorstelbare voorstellingen. Stel je dat eens voor!

Wil jij weten welke voorstellingen Manon Kroezen op dit moment speelt, of heeft gespeeld?

VOORSTELLINGEN


Alle onvoorstelbare voorstellingen. Stel je dat eens voor!

Rudy hoort er ook nog bij

Manon heeft tijdens haar baan als begeleider in de psychiatrische zorg Rudy ontmoet.
Rudy is een man van in de zeventig. Helaas kampt hij met de ziekte dementie in combinatie met afasie. Wat Rudy en zijn omgeving allemaal mee maken kan wel eens grappig zijn, maar is vaak veel zwaarder dan men zou denken.
Hier wil Manon aandacht voor vragen.

In de dagelijkse omgang met de weerbarstige werkelijkheid van dementie begon ook het één en ander in haar leven te veranderen.
In deze muzikale luchtige voorstelling stelt ze op speelse wijze de zware thema’s rondom deze ziekte aan de kaak. Ze doorbreekt taboes, die nog steeds heersen in onze hedendaagse maatschappij.

* Deze voorstelling is geheel Corona-proof. De theaters doen er alles aan om het zo veilig mogelijk voor u te maken en hanteren het anderhalve meter beleid. Ook tijdens de voorstelling is er voldoende afstand, zodat u met een gerust hart van deze prachtige voorstelling kunt genieten.

Het gelijknamige boek ‘Rudy hoort er ook nog bij’ is na de voorstelling gesigneerd verkrijgbaar. Ook is er de trui met het logo te koop. De opbrengsten hiervan komen volledig ten goede aan de stichting Alzheimer Nederland.

De artikelen zijn ook via de website verkrijgbaar. Klik hier voor meer info.


Afgelopen Voorstellingen

Deze voorstellingen heb je net gemist..

Image Image